Booking af bil
Vi anbefaler, at du booker bilerne via hjemmesiden.
Booking via hjemmeside
- Log på hjemmesiden: https://www.mileagebook.com/da/
- Klik på ’Flådekøretøjer’ i venstre menu.
- Vælg ’Booking’ i venstre menu.
- Nu vises en kalender for hver bil.
- Klik på ’Ny booking’ øverst til venstre.
- Herefter åbnes et pop-up vindue, hvor du kan foretage din booking.
- Under ’Start’ og ’Slut’ vælger du den ønskede start og slut på din booking - husk både dato og tidspunkt. Du kan enten skrive direkte i felterne, eller du kan klikke på kalender- og ur ikonerne.
- Klik på ’Formål’, og vælg det formål, der passer til din tur.
- I feltet ’Note’ beskrives årsagen til turen. Beskrivelsen skal være en begrundelse for turen, ikke destinationen.
- Feltet ’Projekt’ er kun obligatorisk, når man vælger formålet ’Eksternt Projekt / Internt Projekt’.
- Under ’Krav til køretøj” kan du angive dine krav til bilen, f.eks. hvor mange personer I skal være i bilen, og om der er behov for anhængertræk.
- Når du har indtastet dine krav til køretøjet, klik på ”Vælg køretøj” i bunden.
- Du får nu et pop-up vindue med en liste over alle ledige biler, der matcher dine krav. Hvis der ikke er ledige biler, der matcher dine krav, vil der komme en fejlmelding i øverste højre hjørne med teksten ”Advarsel. Der er ingen ledige biler i den valgte periode”.
- Marker den bil, du ønsker at booke, og klik ’OK’.
- Pop-up vinduet lukkes ned, og du kan nu se, at det valgte køretøj fremgår af din booking under ’Køretøj’. Køretøjet er nu valgt til din booking.
- Klik ’Gem’ for at færdiggøre din booking.
- Din booking fremgår af kalenderen på siden ’Booking’, og på siden ’Booking overblik’ samt i appen.
- Log på hjemmesiden: https://www.mileagebook.com/da/
- Klik på ’Flådekøretøjer’ i venstre menu.
- Find din booking i kalenderen i venstre menu under ’Booking’.
- Højreklik på din booking og klik ’Rediger’.
- Foretag den ønskede rettelse (fx varighed eller dato).
- Klik ’Gem’ nederst.
- Din rettelse er nu gemt.
- Log på hjemmesiden: https://www.mileagebook.com/da/
- Klik på ’Flådekøretøjer’ i venstre menu.
- Vælg ’Booking’ og find din booking I kalenderen. Du kan eventuelt skifte kalendervisning i menubåndet øverst. Bemærk, at du både kan se dine egne og andres bookinger i kalender.
- Højreklik på din booking og vælg ’Slet’.
- Klik ’OK’, hvis du er sikker på, at din booking skal slettes. Du kan ikke fortryde sletningen.
- Nu er din booking slettet og andre har mulighed for at booke bilen.
Booking via app
- Åbn appen.
- Tryk på ’Booking’ i den nederste menulinje.
- Tryk på plustegnet + i nederste højre hjørne.
- Herefter åbnes et vindue, hvor du kan foretage din booking.
- Under ’Start’ og ’Slut’ vælger du den ønskede start og slut på din booking – husk både dato og tidspunkt.
- Klik på ’Formål’, og vælg det formål, der passer til din tur.
- I feltet ’Note’ beskrives årsagen til turen. Beskrivelsen skal være en begrundelse for turen, ikke destinationen.
- Feltet ’Projekt’ er kun obligatorisk, når man vælger formålet ’Eksternt Projekt / Internt Projekt’.
- Under ’Krav til køretøj” kan du angive dine krav til bilen, f.eks. hvor mange personer I skal være i bilen, og om der er behov for anhængertræk.
- Når du har indtastet dine krav til køretøjet, klik på ’Vælg køretøj’ i bunden.
- Du får nu et pop-up vindue med en liste over alle ledige biler, der matcher dine krav. Hvis listen er tom, er der ingen ledige biler på den valgte dato og tidspunkt. Forsøg evt. igen med et andet tidspunkt.
- Vælg den bil, du ønsker at booke, og klik ’Vælg køretøj’.
- Pop-up vinduet lukkes ned, og du kan nu se, at det valgte køretøj fremgår af din booking under ’Køretøj’. Køretøjet er nu valgt til din booking.
- jKlik Book for at færdiggøre din booking.
- Hvis din booking accepteres, vises den under ’Bookinger’.
- Find din booking via menuen ‘Booking’.
- Tryk på den booking, du vil redigere.
- Foretag den ønskede rettelse (eks. varighed eller dato).
- Tryk ’Gem’ i øverste højre hjørne.
- Din ændring er nu gemt.
- Tryk på ’Booking’ i menuen.
- Find den booking, som du gerne vil annullere og klik på den.
- Tryk på ’Slet’.
- Du skal nu bekræfte, om du vil slette din booking. Hvis du ønsker at slette, klik ’Ja, slet’. Du kan ikke fortryde sletningen.
- Nu er din booking slettet og andre har mulighed for at booke bilen.