Nyhedsbrev Projektøkonomi 9. marts 2016

Læs i dette nyhedsbrev om: • Afskaffelse af indsendelse af årsregnskaber til Det Frie Forskningsråd • Projektøkonomis mailadresser

Lagt online: 10.03.2016

Afskaffelse af indsendelse af årsregnskaber til Det Frie Forskningsråd

Pr. 1. marts 2016 ønsker Styrelsen for Forskning og Innovation ikke længere at modtage årsregnskaber for bevillinger givet af Det Frie Forskningsråd.

I stedet indfører de en selvindmeldingspligt, hvor universitetet selv skal afstemme årets indtægter og udgifter på den enkelte bevilling med henblik på rebudgettering.

For Aalborg Universitet betyder det, at regnskaberne for 2015 skal gennemgås af Projektøkonomi som vanligt – med henblik på rebudgettering, også selvom regnskabet ikke skal indsendes til FI. Når årsregnskaberne er godkendt hos Projektøkonomi, skal I som vanlig indsende e-faktura til FI på det kommende års bevilgede rate.

I løbet af efteråret vil Projektøkonomi fastlægge den interne procedure for håndtering af selvindmeldingspligten for regnskaber 2016 og frem.

Bemærk at ovenstående udelukkende gælder Det Frie Forskningsråd. På bevillinger fra Innovationsfonden og Det Strategiske Forskningsråd skal der stadig indsendes årsregnskaber.

Styrelsen nævner også ændringer vedrørende automatisk udbetaling. Dette vil blive implementeret i løbet af 4. kvartal 2016, og I vil høre nærmere fra Projektøkonomi, når der er nyt.

Projektøkonomis mailadresser

Vi har hos Projektøkonomi tre mailadresser:

projektregnskab@adm.aau.dk     Til indsendelse af regnskaber til gennemgang og underskrift.

projektlukning@adm.aau.dk         Til anmodninger om lukning.

tidsregistrering@adm.aau.dk       Til spørgsmål o.a. vedrørende den elektroniske tidsregistrering.

Tina Ryding

Faglig leder |  Økonomiafdelingen